Міносвіти оголосило про експеримент з електронними підручниками

2198 0
Упродовж наступних років планують запровадити 41 електронний підручник.
zakupy.lviv.ua

zakupy.lviv.ua

Міносвіти оприлюднило проект Плану реалізації експерименту з впровадження електронних підручників та Національної електронної освітньої платформи.

Як вказано у документі, пілотні проекти  щодо запровадження електронних підручників у школах розпочнеться вже в 2наступному навчальному році і триватиме до кінця навчального року 2020/2021 років.

Упродовж першого року експерименту учні та вчителі експериментуватимуть з 5 підручниками, впродовж другого – з 13-ма, а найбільше е-підручників планують запровадити на третьому році експерименту – 23.

Читайте також: Працювати з дітьми – це як дивитися у майбутнє. Чим унікальні проблеми освіти в Україні

Електронний освітній контент розміщуватимуть на Національній освітній е-платформі. Загалом вона міститиме щонайменше 9 функціональних модулів.

Цього року в межах Національної освітньої е-платформи планують створити модулі, що забезпечать прозору експертизу е-підручників, а також механізми їх відбору.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!