Політична реклама

М'ятний чай покращує травлення

1624 0
Чай з м’ятою — кращий вибір для людини, що намагається встановити контроль за харчуванням. Його можна пити як гарячим, так і холодним.

Якщо чергувати його з зеленим чаєм, який пришвидшує обмінні процеси за рахунок вмісту галлат епігаллокатехін, то вдасться сильно скинути вагу, констатують фахівці, - пише видання "ВКурсе"

З зеленим чаєм можливо спалити до 70 калорій на день і підвищити концентрацію антиоксидантів. Зелений чай рекомендується пити гарячим, при температурі 85 градусів.

Рожевий чай — суміш чаю та свіжих бутонів троянд — чинить терапевтичний ефект на людину. Він виводить токсини, покращує стан шкіри і може похвалитися високим рівнем вітамінів A, B3, C, D і E, що захищають від інфекцій. Рожевий чай, як і зелений, сприяє зниженню ваги. Але справжнім знищувачем жиру можна назвати улун. Він також знижує холестерин. Двох чашок на день буде достатньо.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!