На один день продавці з інтернету відкриють у Львові магазин

3187 0
Власники інтернет-магазинів та цікавих українських брендів об’єднались для того, щоб провести день масового розпродажу під назвою One Day Shop, який відбудеться 8 листопада у Львові в антикафе Communa.

Це вже друге таке дійство: вперше команда однодумців вирішила організувати розпродаж влітку, пише Inspired.

«Ідея One Day Shop виникла спонтанно – захотілось зробити такий розпродаж, де всі могли б прийти і відчути речі на дотик, адже купуючи в інтернеті цього не зробиш. З самого початку кількість людей в команді була 6, а зараз це число збільшується», - розповіла нам співорганізаторка події Христина Соломаха.

На осінньому One Day Shop будуть представлені кілька десятків продавців, а відвідувачі зможуть не лише щось придбати, а й взяти участь у численних розіграшах та спробувати теплі напої на фуршеті.

Дізнатись, хто і що буде продавати на One Day Shop, можна на сторінці події у ВКонтакті.

Час: 17:00 - 21:00

Вхід безкоштовний


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!