На перехресті Чорновола – Хімічна у Львові реорганізують рух. Схема

7531 0
На Хімічній заборонять паркування, аби не створювати затримки для тих, хто туди їде.
Фото: ggogle maps

Фото: ggogle maps

На перехресті проспекту Чорновола та вулиці Хімічної у Львові змінять організацію руху. Відповідне рішення прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху 13 листопада.

Читайте також: На перехресті Бандери – Героїв УПА у Львові реорганізують рух. Схема

Як пояснив у коментарі Tvoemisto.tv провідний спеціаліст відділу паркування управління транспорту ЛМР Володимир Харчихін, на перехресті додатково встановлять знак про заборону розвороту, щоб авто не розвертались на пішохідному переході.

Крім цього, на Хімічній заборонять паркування, аби не створювати затримки для тих, хто туди їде, пришвидшити проїзд перехрестя та впорядкувати виїзд із Хімічної зі сторони Замарстинівської.

Читайте також: У проїзді Крива Липа у Львові заборонили паркування

Нагадаємо, що на перехресті вулиць Пасічної та Медової Печери у Львові нанесуть нову розмітку, що позначає межі перехрестя. 

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!