Політична реклама

На Різдво у Львові обмежать рух на площі Ринок

1133 0
8 січня 2013 року у межах святкування Різдва на львів’ян та гостей міста чекає феєричне дійство від театру «Воскресіння» - безкоштовна вулична вистава«Різдвяна феєрія». Відтак, у центрі міста на 2 години буде обмежено рух електротранспорту. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Розпочнеться вистава о 17:00 год. на площіРинок перед входому Ратушу. Актори використають12 чотириметровихмасок,а такожвогняні та піротехнічні ефекти. Маски символізуватимуть образи Божої Матері, ангелів, Йосифа та Марії,царя Ірода та ін. Історія Різдвяної феєрії маєв своїйоснові елементи різдвяного вертепу. Тривалість вистави –1 год.

У зв’язку з цим 8 січня з 16:30 год. і до 18:30 год. рух електротранспорту через пл.Ринок буде обмежено.

Нагадаємо, через площу Ринок курсують трамвайні маршрути №1,9, 2.

«На час вуличної вистави трамвай №2 курсуватиме через вул.Вітовського, а №1 та №9 – по вул.Котляревського – Вітовського – Франка до пл.Соборної», - зазначив заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!