На відремонтованих вулицях Пекарській та Шімзерів у Львові нанесли дорожню розмітку

4445 0
Залишається ще завершити благоустрій території та встановити нове світлофорне обладнання на перехресті Пекарської – Тершаковців – Чехова.
фото пресслужби лмр

фото пресслужби лмр

На відремонтованій вул. Пекарська і та вул. Шімзерів нанесли дорожню розмітку. Залишається ще завершити благоустрій території, а також встановити нове світлофорне обладнання на перехресті вул. Пекарської – Тершаковців – Чехова. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

«Наприкінці червня підрядна організація «Вельт Капітал» облаштувала біля Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького новий громадський простір. На початку липня на відремонтованій вул. Пекарській та вул. Шімзерів нанесли дорожню розмітку. На сьогодні залишається дозавершити благоустрій території, а також встановити нове світлофорне обладнання на перехресті вул. Пекарської – Тершаковців – Чехова», – йдеться в повідомленні пресслужби ЛМР.

Читайте також: У Львові демонтують ще шість МАФів

Нагадаємо, на початку вересня минулого року у Львові відкрили для проїзду вулицю Пекарську. Її замостили тією ж бруківкою, яка там була до реконструкції, перед цим її реставрували. Тротуари замощують гранітною плиткою. Роботи виконувало ТзОВ «Вельт Капітал» за 109,4 млн грн. Через додаткові роботи, які виникли під час ремонту, проєкт довелося коригувати. Його розробляв «Інститут просторового розвитку».

Також із вулиці прибрали чотири МАФи.

Фото пресслужби ЛМР

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!