На Миколаївщині відремонтували частину дороги, яка розвантажить об’їзну Львова

2193 0
Залишилось встановити дорожні знаки, автопавільйони на зупинках громадського транспорту та нанести розмітку
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У межах капітального ремонту на дорозі Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка Бузька – Бібрка завершили ремонтувати частину дороги та міст, протяжність якого 36 метрів, повідомив у себе на сторінці у Фейсбук заступник голови ЛОДА Юрій Бучко.

Читайте також: На Львівщині можуть запустити проєкт «Зелений кілометр» для утримання доріг

За його словами, вартість робіт становить майже 8 млн грн.

Під час ремонту зробили 12 кілометрів згаданої дороги. Зокрема, ділянку між населеними пунктами Дороговиж та Велика Горожанка.

Читайте також: Дорога до нового пункту пропуску на Львівщині обійдеться у майже 700 млн грн

«Ремонт цієї дороги знімає навантаження з об’їзної Львова. Відтепер, водії, які рухаються, наприклад, із Миколаєва, Пустомит або Меденич у Городок, чи із Стрия у Жовкву можуть скористатись відремонтованою ділянкою дороги», – каже Юрій Бучко.

Читайте також: «Велике будівництво». Звідки йдуть гроші на ремонт доріг Львівщини

Зараз, за його словами, встановлюють дорожні знаки та автопавільйони на зупинках громадського транспорту. Невдовзі нанесуть розмітку.

Нагадаємо, що уряд передав на розвиток доріг у Львівській області понад 60 млн гривень з проєкту бюджетної програми Міністерства охорони здоров’я з удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкозахворювань. Ці кошти спрямують на ремонт дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка Бузька – Бібрка, км 44+747 – км 52+960, а саме на ділянку між населеними пунктами Городок та Повітно. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!