На вул. Франка монтують теплокомпенсатори на трамвайні колії

1514 1
Теплокомпенсатори знижуватимуть температуру рейок.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

На перетині вул. Івана Франка – Скельна впродовж останніх двох тижнів двічі трапились інциденти несподіваної деформації трамвайної колії. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Однією з причин є висока температура повітря та пряме сонячне проміння, яке впродовж світлового дня безперервно потрапляє на ділянки дороги. Як наслідок —  метал  нагрівається до дуже високих температур, що призводить до деформації колії.

Читайте також: Фірма з Рівненщини наноситиме дорожню розмітку на дороги Львівської області

«Сьогодні активно розпрацьовуємо монтаж спеціальних теплових компенсаторів, що знижуватимуть температуру рейок колії, завдяки чому такі інциденти не повторюватимуться у майбутньому», – розповідає Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, ділянка колії на перетині вул. Івана Франка – Скельна, на якій трапились інциденти деформації, реконструйована ще у 1998 році. На період реконструкції використовувались найновіші технології та матеріали того часу. Наразі пошкоджена ділянка колії перебуває у задовільному стані.

 


Читайте також:
2 Серпня, 2017 21:59
Yurko Це не були найговіші технології того часу. Автор - читайте матчастину
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!