Найбільша львівська мережа ресторанів закриває свої заклади через карантин

2635 0
Холдинг емоцій «!ФЕСТ» закриває у Львові свої ресторани, натомість пропонує доставку їжі додому.
Фото: Холдинг емоцій «!FEST»

Фото: Холдинг емоцій «!FEST»

Холдинг емоцій «!FEST» закриває у Львові свої ресторани та проєкти до завершення карантину. Про це сьогодні, 16 березня, повідомив співвласник Холдингу емоцій «!FEST» Юрій Назарук.

Читайте також: Які ще обмеження вводять у Львові. Протокол комісії з надзвичайних ситуацій

«Друзі, вперше за 13 років ми закриваємо «Криївку». Це символічно для нас, але розуміємо, що для збереження десятків, чи то сотень життів. Всі наші заклади, в тому числі, проєкти, які працюють з відвідувачами, будуть зачинені на час до 3 квітня», – повідомив Юрій Назарук.

Водночас він повідомив, що ресторанні проєкти – «Криївка», «Перша львівська грильова ресторація м'яса та справедливости», «Реберня», «Трапезна УКУ» доставлятимуть їжу додому. Замовити їжу можна за телефоном +380676371444. За цим номером можна також замовити продукти додому. Магазини «Два кроки» працюватимуть цілодобово.

Також до 3 квітня будуть зачинені «Авіація Галичини», «Видавництво Старого Лева». «Авіація Галичини» за цей час шитиме маски для своїх працівників та відвідувачів. 

«Весь наш бізнес побудований на роботі з нашими гостями та їх доброму настрої. Ми зупинились, але як роботодавець – надаємо усі наші ресурси, аби наші працівники могли забезпечувати свої сім'ї та реалізовувати ідеї і проекти, які є актуальними навіть в цей складний період. Життя набагато довше за будь-які епідемії, а віруси не мають імунітету від організованих людей, які посміхаються і самі створюють своє майбутнє! Будьте всі здорові! Прорвемся!», – зрезюмував Юрій Назарук.

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!