Політична реклама

Найбільший в Україні інтернет-магазин "висить"

1400 0
19 квітня Податкова служба України призупинила роботу найбільшого онлайн-магазину України, Rozetka.ua. Податкова міліція звинувачує Розетку в ухиленні від сплати податків на суму близько 8 мільйонів гривень. З цього приводу стосовно посадових осіб підприємства порушено кримінальну справу. Зараз Інтернет-магазин переїхав на німецький хостинг, але працює дуже повільно.

В податковій міліції повідомляють, що за оперативною інформацією, бізнесмени завозили товари із-за кордону за заниженими цінами. Це дозволяло отримувати надприбутки, які переводилися у «тінь» через рахунки «фіктивних» фірм. В результаті цих оборудок державний бюджет втрачав мільйонні суми податків, а за кордон нелегально виводилися валютні кошти.

Пізніше пнтернет-магазин Розетка змінив свого хостинг-провайдера: відтепер домен rozetka.com.ua розташовано на ІР-адресі 95.169.186.232.Ця адреса вказує на німецького хостера Keyweb.de. Можливо, саме завдяки зміні хостинг-провайдера Розетці вдалося відновити доступ до свого сайту на домені rozetka.com.ua.

Як інформує  watcher.com.ua, керівництву компанії загрожує до 10 років позбавлення волі, якщо вони не заплатять 7 млн грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!