Політична реклама

Під час Євро-2012 готелі Львова готові прийняти 10 тисяч фанів. Приїхати збираються 35

1505 0
Забезпеченість готельними номерами – це вимога, яка жодного разу не стала проблемою для Львова. Місто як одне з найбільших туристичних центрів України, своєчасно забезпечило необхідну кількість місць різної категорії – від номерів "люкс" в 5* готелях і до хостелів, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

"Для розміщення цільових груп УЄФА підписано угоди із 46 готелями на 2676 номерів, серед яких: 701 номер – категорії 5*, 753 номери – категорії 4* та 1222 номери категорії 3*. У готелях, хостелах, пансіонатах та гуртожитках Львова та області може розміститися одночасно близько 10 тис. вболівальників. Офіційна агенція з розміщення вболівальників підписала угоди на 7700 ліжкомісць у закладах Львова, 1078 ліжкомісць у санаторіях та готелях Трускавця та на 303 ліжкомісць у готелях Моршина", - розповів директор департаменту ЛМР з підготовки до Євро-2012 Олег Засадний.

Сьогодні вже працює офіційних сайт з розміщення вболівальників - www.accom2012.com, який дає можливість кожному охочому вибрати та забронювати місце проживання у Львові під час турніру, - повідомив сайт 2012ua.net

Нагадаємо, за заявами фан-посольств країн, футбольні збірні яких матимуть матчі у Львові, до міста планують приїхати щонайменше 5 тисяч фанів з Данії, 30 тисяч з Німеччини.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!