Поліція затримала львів’янина, який «замінував» два супермакети

2453 0
Зловмиснику загрожує ув’язнення від двох до шести років.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Львові поліцейські затримали 40-річного львів’янина, котрий повідомив про псевдозамінування супермаркетів на проспекті Чорновола. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

Зловмисника затримали впродовж кількох годин. Суд має обрати йому міру запобіжного заходу. За фактом неправдивого замінування відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує ув’язнення на термін від двох до шести років.

Читайте також: Хто «мінував» львівські бізнес-центри

Нагадаємо, учора близько 17:15 невідомі повідомили про про те, що в одному з супермаркетів на проспекті Чорновола у Львові станеться вибух. Правоохоронці обстежили супермаркети «Арсен» та «Ашан», втім вибухівки не виявили.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!