Понад 130 будинків Сихівського району Львова вже отримують гарячу воду

4809 0
Вдалося подати гарячу воду до 136 будинків Сихівського району і 81 будинку у Франківському.
фото умовне

фото умовне

Триває відновлення подачі гарячої води після гідравлічних випробувань.На тиждень швидше відновили гаряче водопостачання до 136 житлових будинків у Сихівському і 81 будинку у Франківському районах. Про це повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Вдалося подати гарячу воду до 136 будинків Сихівського району і 81 будинку у Франківському. Також гаряча вода вже подається до будинків Галицького, Залізничного, Шевченківського і понад 90% будинків Личаківського районів.

«Відтак, станом на сьогодні, 952 житлових будинки Львова, які ми обслуговуємо, вже отримують гарячу воду після гідравлічних випробувань. Без гарячої води ще залишається майже 500 будинків. Це в основному Сихівський і Франківський райони», – повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Читайте також: На понад 70 вулицях Львова не буде води. Перелік адрес 

Нагадаємо, з 13 травня у Львові розпочалися гідравлічні випробування теплових мереж. На час проведення гідравлічних випробувань і ліквідації виявлених пошкоджень на трубопроводах призупиняють подачу гарячої води. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!