Політична реклама

Понад 300 бігунів позмагаються у Львові на щорічному півмарафоні

1292 0
18 травня у Львові відбудеться масовий забіг на традиційній дистанції – півмарафоні. До традиційних 21 кілометра цьогоріч додали також скорочений варіант пробігу на 7 кілометра.

Півмарафон стартуватиме з центру міста – від Оперного театру – о 10:00 і пролягатиме за маршрутом: проспект Свободи – площа Соборна – вул. Пекарська – вул. Мечнікова – парк Погулянка – вул. Пасічна – Винниківський ліс – вул. Пасічна – парк Погулянка.

Організатори півмарафону обіцяють спортсменам охайний, добре промаркований маршрут, достатню кількість питної води та контроль медиків. Передбачені нагороди для переможців у кожній віковій категорії, інформує прес-служба Львівської міськради.

Очікується, що перший етап змагання – забіг на 7 км – закінчиться до 11:00, а учасники основного забігу фінішують до 13:00. Кінцева точка обох маршрутів знаходиться біля озера за Центром творчості дітей та юнацтва Галичини в парку Погулянка.

"Стартова лінія львівського Півмарафону «Gorgany. Львів 2014» цьогоріч об’єднає рекордну кількість бігунів – світова традиція міських марафонських забігів прижилася у Львові й набуває популярності. Наше місто на день стане територією здоров’я, а вулички і парки сформують динамічний маршрут для фізичної розминки. Участь у Півмарафоні можуть взяти всі повнолітні мешканці Львова, професіонали та аматори бігу з інших міст, а також іноземці", – розповіли організатори.

Довідка:

Організовують півмарафон Gorgany.com, а також спортивні клуби Ультра і Бескид.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!