Потерпілі шахтарі, яких лікують у Львові, почуваються краще

1370 0
У Львівській комунальній лікарні №8 на лікуванні знаходяться гірники, які постраждали через вибух в шахті «Степова».
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

Як прокоментував для Tvoemisto.tv завідувач опікового відділення Львівської комунальної лікарні №8 Василь Савчин, станом на 6-те березня, у відділенні лікуються 23 потерпілі. Стан, у порівняння з першим днем госпіталізації, набагато покращився – всі почуваються задовільно. На запитання, чи потрібна хворим яка-небудь допомога, відповів, що всі вони повністю забезпечені, потреби в допомозі поки немає.

Читайте також: Портрет пацієнта на Львівщині: обізнаний, рідко викликає «швидку», не довіряє вакцинації

За словами начальника управління охорони здоров’я Володимира Зуба, зараз продовжують лікуватись усі двадцять троє постраждалих шахтарів. З них семеро осіб перебувають у стані  середнього ступеня важкості, всі інші – у задовільному стані. Усім постраждалим виконано весь комплекс діагностичних заходів, і всім продовжують надавати усю необхідну медичну допомогу, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, 2-го березня у Львівській області на шахті №10 «Степова» ВАТ «Львіввугілля» стався вибух, який призвів до обвалення гірської породи. На момент вибуху в шахті перебували 172 гірники, безпосередньо на аварійній ділянці – 34 людини. Восьмеро осіб загинуло.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!