Політична реклама

Прокладання маршрутів міських автобусів Львова стало можливе на Яндекс. Картах

1599 0
Яндекс.Карти навчилися будувати маршрути проїзду Львовом на громадському транспорті. Тепер на сервісі можна подивитися, як дістатися з однієї точки міста в іншу без машини, - повідомляє PR-служба компанії "Яндекс.Україна".

Яндекс.Карти будують маршрути з урахуванням усіх видів міського транспорту Львова: автобусів, тролейбусів, маршруток і трамваїв.

Наприклад, від вул. Патона до вул. Глинянський Тракт можна доїхати за годину ― спочатку тролейбусом №3 чи №10, а потім пересісти на маршрутку №23.

Під час побудови маршруту сервіс враховує середню швидкість руху транспорту, час очікування на зупинках і затори в місті. Користувач може подивитися, чим зараз вийде доїхати швидше і скільки часу триватиме поїздка. Ситуація на дорогах змінюється швидко, тому побудовані в різний час маршрути можуть відрізнятися. Зараз сервіс доступний російською мовою.

Маршрутизатор проїзду працює на веб-сервісі та в мобільній програмі Яндекс.Карти для пристроїв на Android. За допомогою смартфона користувачі можуть прокладати маршрути, перебуваючи далеко від комп'ютера.

Першим містом України, для якого Яндекс.Карти почали будувати маршрути проїзду в громадському транспорті, став Київ. Сьогодні сервіс став доступним, крім Львова, ще для Одеси, Харкова та Донецька.

Нагадаємо, окрім того дізнатись, яким автобусом у Львові доїхати з однієї точки в іншу, можна на сайті Easyway.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!