Політична реклама

Щоб опалювальний сезон розпочався вчасно, комунальники просять львів'ян залишатись вдома

1063 0
Як повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго», усі об’єкти теплопостачання Львова готові до роботи в зимовий період. Мешканців міста комунальники закликають повідомляти про несправності аварійним службам та бути вдома, щоб майстри змогли оперативно полагодити системи.

«Дуже добре, що цей опалювальний сезон розпочнеться у п’ятницю-суботу, коли мешканці є вдома. Іноді, зокрема на початках, можуть виникати проблеми у внутрібудинковій системі, яка знаходиться на балансі ЛКП", - розповідає головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт. - "Якщо проблема виникає з трубопроводами в квартирі мешканця, то без його присутності це важко виявити. Можна бачити, що десь є проблема, але не знати де. Тому, звертаємося до мешканців, щоб при проблемних моментах відразу ж про це повідомляти власників будинків в робочий час, в неробочий час потрібно звертатися до чергової аварійної бригади району".

Також при виявленні несправностей посадовець порадив львів`янам телефонувати за номером 15-85 (диспетчерська служба). 

"Це дозволить оперативно усунути недоліки і нормалізувати процес подачі опалення», - каже головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!