Сьогодні Львів попрощається із загиблим в зоні АТО Михайлом Лібруком

2358 0
Домовину з тілом військового привезли до Львова, учора, 14 грудня.
фото: facebook

фото: facebook

Сьогодні, 15 грудня, о 09:30 годині відбудеться прощання у Церкві Вознесіння Господнього, після чого домовину з тілом перевезуть в Гарнізонний храм св. ап. Петра та Павла, де об 11:00 год. відбудеться чин похорону. Орієнтовно о 12:00 похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище, де о 12:15 відбудеться похорон на полі почесних поховань №76.

Майор Михайло Богданович Лібрук (04.10.1971 р.н.), призваний на військову службу в органи СБ України в лютому 1997 року. За період військової служби пройшов шлях від прапорщика до майора. Перебував на різних посадах. За сумлінне виконання службових обов’язків неодноразове нагороджувався відзнаками керівництва СБ України та Управління СБ у Львівській області.

Нагадаємо, львів’янин Михайло Лібрук загинув 12 грудня під час виконання обов’язків військової служби в зоні проведення антитерористичної операції у місті Щастя, Луганської області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!