Сьогодні львів’ян кличуть послухати джаз на Левандівці

1899 0
Сьогодні, 7 грудня, українсько-польський джазовий фестиваль «Jazz Bez» завітає на Левандівку. У програмі заходів – безкоштовні джазові майстер-класи та концерт польського колективу «Bartosz Pernal Quartet», який напередодні виступив в рамках ювілейного «Jazz Bez» з низкою концертів у Львові, Перемишлі та Рівному. Про це інформують організатори фестивалю.
фото: ipress.ua, journal.jazz, slovovolyni.com, lviv-online.com, espreso.tv

фото: ipress.ua, journal.jazz, slovovolyni.com, lviv-online.com, espreso.tv

7 грудня у Народному Домі на Левандівці (вулиця Широка, 1) о 16:00 годині розпочнеться майстер-клас для учнів музичних шків та «Львівської Школи Джазу та Сучасної Музики», а о 19:00  відбудеться концерт польських віртуозів «Bartosz Pernal Quartet». Вхід на заходи буде вільним.

«Bartosz Pernal Quartet» — знаний польський бенд, що виробив свій особливий експресивний та вирафінуваний стиль джазу. Унікального звучання та впізнаваності гурту надає виняткове переплетення звуків тромбону та альт-саксофону у поєднанні із особливим інструментом – органом  Хаммонда.

«Львівська Школа Джазу та Сучасної Музики» є продовженням багаторічної культурної місії Мистецького об'єднання «Дзиґа» та середовища «ДжазКлубу. Львів», завдяки яким Львів став джазовим центром, з вимогливою публікою і талановитими музикантами. 

Читайте також: У Львові пройде фестиваль «Jazz Bez»: програма, знижки

Нагадаємо, цього року із 3 по 12 грудня фестиваль «Jazz Bez» святкує своє п'ятнадцятиріччя та долучає до джазового руху не лише звичні культурні осередки, а й менші міста та мікрорайони Львова. Цієї зими джазові концерти фестивалю лунатимуть не тільки у Харкові, Києві, Вроцлаві чи Варшаві, але і в Мостиськах, звільненому Краматорську, на батьківщині Богдана-Ігоря Антонича у селі Новиці та на Левандівці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!