Сьогодні у Львові прощатимуться з загиблим Героєм Василем Островським

1966 0
Поховають воїна у неділю у Сороках Львівських.
Фото: Христини Замули

Фото: Христини Замули

Прощання з Героєм Василем Островським відбудеться сьогодні, 21 серпня, в Гарнізонному храмі св. апп Петра і Павла о 10.00. Поховають воїна у неділю у Сороках Львівських.

«Місто висловлює співчуття рідним та близьким львів’янина Василя Островського, який служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила і загинув від кулі снайпера на Донбасі», – йдеться в повідомленні пресслужби ЛМР.

Нагадаємо, 19 серпня в зоні проведення бойових дій (ООС) від кулі снайпера загинув мешканець Львова, військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Василь Островський. Відомо, що він 1980 року народження, служив за контрактом та був командиром мотопіхотного відділення військової частини А0998. У загиблого залишився син.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!