Синоптики прогнозують: завтра на дорогах ожеледиця

1714 0
Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що в найближчі дні у Львові можлива ожеледиця та опади снігу.
фото: vk.com, autoexpress, fitka.if.ua

фото: vk.com, autoexpress, fitka.if.ua

10 грудня: на дорогах буде ожеледиця. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці слабкий туман, вдень слабка ожеледь. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме від 1º морозу до 1º тепла, вдень 2-4° тепла.

11 грудня: хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі – від 4° морозу до 1º тепла, вдень 1-6° тепла.

12 грудня: хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень місцями невеликий мокрий сніг з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 9-14 м/с. Температура повітря вночі буде від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!