Трамвайну колію на Замарстинівській у Львові хочуть продовжити до Мазепи

3319 0
У проєкті мають передбачити заміну інженерних мереж та прокладання трамвайної колії.
Фото: google maps

Фото: google maps

Цього року у Львові планують виготовити проєкт трамвайної колії на Замарстинівській від вулиці Торф’яної до Мазепи. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: У Львові планують запустити новий автобусний маршрут

«Якщо подивитися на схему електротранспорту Львова, то видно, що північний район міста – це район пр. Чорновола – вул. Липинського – вул. Богдана Хмельницького – не достатньо покритий електротранспортом. У наявному проєкті реконструкції вул. Замарстинівська, від вул. Липинського до вул. Торф’яна, ми передбачили можливість продовження трамвайної колії», – каже він.

У проєкті мають передбачити заміну інженерних мереж та прокладання трамвайної колії. Додамо, що раніше у цьому районі планували продовжити трамвайну гілку від Промислової до Миколайчука, а також прокласти нову на вулиці Липинського.

Читайте також: Бруківку з площі Двірцевої замостять на Замарстинівській

Нагадаємо, що 16 січня у Львові відновлять рух трамваїв вулицею Замарстинівською, яка майже два роки була закрита на ремонт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!