Туман у Львові триматиметься до завтра

2501 0
Сьогодні, 23-го січня, туман у місті та області триматиметься до кінця доби, а також всю ніч і ранок вівторка, 24-го січня. На дорогах буде погана видимість та ожеледиця, тому всіх учасників дорожнього руху закликають зберігати максимальну пильність.
Фото: ВК Богдан Іванів

Фото: ВК Богдан Іванів

Туман триматиметься до завтра, видимість буде 200-500 м, - попереджають у Львівському гідрометцентрі.

Завтра, 24 січня, у Львові  вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці туман. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 6 – 8° морозу, вдень 0 – 2° морозу.

В умовах туману, Державтоінспекція України радить водіям бути особливо обережними, під час руху неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, а в умовах недостатньої видимості просить рухатись з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями, користуватися пасками безпеки, дотримуючись безпечної дистанції та не перевищувати швидкість.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!