Цього тижня у Львові прогнозують мороз. Прогноз погоди

825 0
Завтра вночі та вранці буде слабкий туман.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

У Львові цього тижня на дорогах буде ожеледиця, а температура опуститься до 7° морозу. Про у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі. 

30 січня у Львові буде хмарно з проясненнями та без опадів. Вночі та вранці слабкий туман, а на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура вночі 5 – 7° морозу, вдень 4 – 6° тепла. 

31 січня також очікується на дорогах ожеледиця. Температура вночі 2 – 7° морозу, вдень 3 – 8° тепла.

1 лютого у другій половині дня крапатиме невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 0 – 5° морозу, вдень 3 – 8° тепла.

2 лютого часом невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, а вдень від 1° морозу до 4° тепла. На вихідних, 3 лютого падатиме мокрий сніг з переходом в дощ. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 2 – 7° тепла.

Нагадаємо, що команда ЛУН Місто Air щосекунди протягом 2023 року вимірювала якість повітря. Оцінювали концентрацію наддрібних часток PM2.5 – серед їх джерел авто, опалення, пожежі. Фахівці з'ясували, що у Львові чистим повітря було лише 76% часу. 

Наталія Вареник

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!