Політична реклама

У львівському хлібі знайшли ГМО

1282 0
Минулого року державна санепідслужба Львівської області виявила генетично модифіковані організми (ГМО) у хлібі. Про це повідомив Мирослав Гушул, головний спеціаліст управління держсанепідслужби.

За словами пана Гушула, ГМО виявлено у продукції семи невеликих хлібопекарень.

“Ми провели аналіз продукції, яка виготовляється на Львівщині й виявили ГМО лише у хлібі. Однак ми не можемо сказати, чи його рівень вищий 0,9%.

Для того, аби визначити рівень ГМО потрібно провести кількісний аналіз. Однак ми не маємо обладнання для таких дослідів”, -- розповів головний спеціаліст управління держсанепідслужби у Львівській області, повідомляють Львівські новини онлайн.

Як зауважив Мирослав Гушул, саненпідслужба попросила підприємців перевірити сировину, яку купують. “Після повторних аналізів ГМО не виявлено”, -- додав пан Гушул.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!