Політична реклама

У Львові архітектори показали, як виглядатимуть "Збоїща"

3485 3
Державний інститут проектування міст "Містопроект" запропонував модель детального плану території майбутнього району "Збоїща", що на межі Львова і Жовківського району.

Згідно з інформацією від архітекторів, площа проектованого житлового району "Збоїща" складе 322 гектари. У ньому має проживати 34 000 мешканців, пишуть Львівські новини онлайн.

В основі просторової організації району – перевага пішохідним просторам та громадським центрам.

Також проектом передбачено будівництво магістралі безперервного руху разом з естакадами та великим транспортним тунелем.

9 Жовтня, 2014 02:35
Віра В попередніх розглядах цього проекту говорилось про те, що приватизовані ділянки будуть викупатись по 150 грн. за сотку. А ми то заплатили, згідно з договором купівлі, тисячі доларів, за переоформлення докуменів тисячу дол, за кадастрові, тех. паспорти, приватиацію немалі гроші. Отже свою землю, куплену за власні кошти, не збираємося продавати за безцін. Будівлі соціального значення не є стратегічно важливими об'єктами.
9 Жовтня, 2014 02:24
Ірина А якже дачники, які купили за свої кровні гроші дачі, земельні ділянки, приватизували їх, рік оформляли, брали кредити, щоб зі всіи тим розрахуватися, садили дерева,кущі, обробляли землю?
24 Травня, 2014 21:08
Катя мало дерев, велодоріжки відсутні взагалі як поняття, загалом нагадує щось середнє між радянськими коробковими мікрорайонами і незатишними київськими кам'яними джунглями. Не подобається. А так, то для 30 000 людей у Львові домівка не була би зайвою.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!