У Львові діятиме мобільний центр забору крові. Де і коли

625 0
У таких мобільних центрах можна пожертвувати кров для різних потреб.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові у п’ятницю, 26 квітня, діятиме мобільний центр забору крові. Центр крові зможе прийняти відвідувачів з 9:00 до 12:00 на пл. Ринок,1. 

Додамо, що мобільний центр крові містить:

  • 5 ліжок для зручного та безпечного процесу донації;

  • Місце для відпочинку після процедури;

  • Сучасні умови та холодильник для зберігання донорської крові.

Читайте також: У Львові донорам крові даватимуть квитки у музеї й театри

На донації вас супроводжуватиме команда медичних фахівців з Міського центру служби крові КП «Першого територіального медичного об’єднання Львова».

Нагадаємо, що донором може стати кожна здорова людина у віці від 18 до 60 років, яка не має медичних та соціальних протипоказань. Напередодні та у день здачі варто обмежити вживання жирної, смаженої та молочної їжі. За 48 годин до донації не можна вживати алкоголь, а за дві години – палити. Лікарі закликають не приходити здавати кров, якщо відчуваєте нездужання. З собою обов’язково мати документ, який засвідчує особу. Повторно здати кров особа може не раніше, аніж через 60 днів після попередньої процедури.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!