У Львові на хабарі 500 доларів заримали головного лікаря однієї з поліклінік

4219 0
Лікар особисто вимагав 500 доларів за працевлаштування у ветерана АТО.
Фото: прес-служба УСБУ у Львівській області

Фото: прес-служба УСБУ у Львівській області

Працівники львівського управління служби безпеки України затримали на хабарі головного лікаря однієї з лікарень Львова, який вимагав 500 доларів за працевлаштування у ветерана АТО. Про це інформує прес-служба СБУ Львівщини, однак не уточнює, який саме медзаклад очолював затриманий.

Оперативники зафіксували передачу першої частини хабара на банківську картку зловмисника. На передачу основної частини у гривнях медик прислав свого знайомого-посередника.

Посередник передав гроші чиновнику, після чого вони разом відправились до одного із гральних закладів Львова, де їх і затримали співробітники СБУ та Нацполіції. Як зазначають у повідомленні, посадовець намагався програти їх на ігрових автоматах.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Згодом зловмисникам мають повідомити про підозру та обрати запобіжний захід.

Фото прес-служби УСБУ у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!