У Львові на ремонт закрили вулицю Руданського

2063 0
Тут облаштують громадський простір та пішохідну зону.
фото: Google Maps

фото: Google Maps

Вулицею Руданського, що є бічною проспекту Шевченка біля готелю «Жорж», припинили рух транспорту, повідомляє «Львівська хвиля».

Читайте також: Біля Органного залу у Львові облаштували громадський простір.

До з 1 грудня тут мають облаштувати громадський простір і пішохідну зону. Переможцем тенедеру є ТзОВ «Будкомінвестиція», ідеться на сайті публічних закупівель Prozorro, проте договір на виконання робіт ще не підписано.

Читайте також: На Пекарській у Львові зявиться новий громадський простір.

Нагадаємо, відповідно до технічної документації, на вулиці мають демонтувати дорожнє покриття, замостити природним каменем пішохідну зону з можливістю проїзду (за типом 1 та типом 2), встановлять вуличне освітлення та дощоприймачі та влаштують декоративні основи з мармурової білої крихти. Крім цього, на вулиці висадять дерева Хмелераба та Гінкгобілоба та кущі кизильника блискучого, осоки та дерену. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!