У Львові обговорять підхід українського законодавства до альтернативних способів вирішення спору. Де подивитись

1507 0
Лекцію можна послухати у вівторок, 4 червня, о 18:30.
Фото: tyt.by

Фото: tyt.by

У Львові відбудеться відкрита лекція членкині Національної асоціації адвокатів України Луїзи Романадзе, під час якої обговорять, яке місце в українському законодавстві займають альтернативні засоби вирішення спорів та чи часто українці звертаються до альтернативних способів.

Луїза Романадзе – доцентка кафедри господарського права та процесу Національного університету «Одеська юридична академія», заступниця директора з питань інтелектуальної власності юридичної компанії «Приорис», членкиня Національної асоціації адвокатів України.

Лекцію можна послухати у вівторок, 4 червня о 18:30. Tvoemisto.tv транслюватиме подію на сайті Tvoemisto.tv та на Facebook-сторінці медіа-хабу.

Захід організовує Школа права УКУ за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя». Відкрита лекція «Аналіз процесуального законодавства України щодо зміни підходу до альтернативних способів вирішення спорів» відбудеться у межах проекту UCU Rule of Law Lecture Series, який реалізовує Школа права УКУ. Цей захід став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в межах Програми «Нове правосуддя».

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!