У Львові планують відремонтувати дорогу від Замарстинівської до Брюховичів

2358 0
Місто виділить 100 тис. грн на проєкт.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У Львові планують відремонтувати дорогу, яка веде від вул. Замарстинівської до смт Брюховичі. Сьогодні, 25 вересня під час засідання виконавчий комітет Львівської міськради передбачив кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації на цю дорогу.

Читайте також: У Львові відремонтують вулицю Миколайчука і прокладуть там трамвайну колію

З бюджету мають виділити 100 тис. грн для ЛКП «Львівавтодор» на виготовлення ПКД на реконструкцію вулиці Замарстинівської від будинку № 274 до межі міста.

«Там облаштують дощову каналізацію, пішохідну зону та реконструюють дорожнє покриття. Велодоріжку та зовнішнє освітлення місто облаштувало раніше», – пояснив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

Також виділять 100 тис грн на виготовлення документації на продовження трамвайної колії на вул. Миколайчука до лікарні швидкої допомоги.

Читайте також: Садовий заявив, що наступного року трамвай продовжать із Сихова до Бандери

Нагадаємо, виконавчий комітет міськради Львова 28 серпня надав функції замовника ЛКП «Львівавтодор» на проєктування та реконструкцію вулиці МиколайчукаІдеться про ділянку від вулиці Плотв’яної до вул. Щурата, де також мають облаштувати трамвайну колію до лікарні швидкої медичної допомоги.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!