Політична реклама

У Львові розкажуть, чому не варто боятись щеплень

1010 1
У Львові з 24 по 30 квітня відбудеться Всесвітній тиждень імунізації. Цю акцію проводять для популяризація імунізації, оскільки останнім часом чимало батьків почали відмовлятися від вакцинування дітей. Про це розповіла головний імунолог Львівщини Христина Ліщук.

За її словами, в Україні, відповідно до Національного календаря щеплень, передбачена обов’язкова вакцинація від 10 інфекційних захворювань: дифтерії, правця, кашлюку, кору, паротиту, поліомієліту, туберкульозу, гепатиту В, краснухи та гемофільної інфекції, пише видання «Вголос».

Однак саме вакцинація може захистити від таких важких недуг, як поліомієліт, дифтерія, туберкульоз та багато інших інфекції, проти яких на сьогоднішній день є вакцини», – додала медик.

Також вона повідомила, що сьогодні календар переглядають з метою внесення до нього нових щеплень, зокрема проти пневмококової інфекції,  яка викликає чимало ускладнень в дітей раннього віку: пневмонію, бронхіти, отити.

Також вона зазначила, що Міністерство охорони здоров’я використовує ті вакцини, які є сертифікованими та достатньо якісними. «Загалом у Львівській області ми не спостерігали ускладнень в дітей, а також не було й летальних випадків », – додала імунолог.

Також Христина Ліщук наголосила на важливості вакцинації проти гепатиту В. За її словами, цю вакцинацію проводять дітям в перший день після народження ще в пологовому будинку, однак багато батьків відмовляються від цього. «Це проблема, оскільки щеплення є надзвичайно важливе:  допомагає попередити такі важкі захворювання, як гепатит та цероз печінки», – додала імунолог.

23 Квітня, 2014 19:01
Таня Достатньо дурити людей!!! Знайома з Вашою тендерною закупівлею, на якій хтось дуже добре гріє руки. ЖОДНА ВАКЦИНА НЕ ПЕРЕВІРЕНА, ВМІСТ НЕВІДОМИЙ, а сертифікат пишится зі стелі. Наслідки вакцинації на території України, яка між іншим є апробаційною для багатьох країн, КАТАСТРОФІЧНІ. Статистика по смертності та ускладненням ретельно ПРИХОВУЄТЬСЯ. Шановні колеги лікарі, якщо у ВАС залишилась хоч краплина совісті та розуму, не агітуйте батьків на вбивство власних дітей.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!