У Львові сьогодні стартує StartUp Прорив. Що буде цікавого і де дивитися

1501 0
Тvoemisto.tv транслюватиме StartUp Прорив 2020 о 12.00 на нашій сторінці у Фейсбук, на сайті та на Ютуб-каналі.
Фото: Mimi Thian, Un Plash

Фото: Mimi Thian, Un Plash

Сьогодні, 25 вересня, у Львові відбудеться відкриття StartUp Прорив 2020 – стартап-подія від Tech StartUp School Львівської політехніки.

Як повідомляють організатори, StartUp Прорив – це не просто стартап-конкурс, а тривала співпраця стартаперів, інноваторів, підприємців, інвесторів та представників влади.

«За два попередніх роки ми навчали більше 50-ти команд, залучали понад 30 практикуючих бізнесменів та стартаперів, організовували ділові знайомства та працювали із більше півсотні менторів та залучили більше 100 тис інвестицій для стартапів», – йдеться у повідомленні.

Частина учасників програми продовжує тісну співпрацю із Tech StartUp School, продовжує брати участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах та представляти Україну на міжнародній арені.

Що відбуватиметься на «StartUp Прориві»:

  • навчання стартаперів, яке допоможе створити успішну StarUp-компанію;
  • майстер-класи, success-story від практиків, які мають досвід реалізації успішних стартапів;
  • конкурс стартапів Tech Startup Challenge – пітчинг перед потенційними інвесторами та бізнес-ангелами;
  • презентація краудфандингового майданчику StartEra;
  • нетворкінг і ділові знайомства, зустрічі інвесторів, бізнесу та стартапів з метою обговорення ділових пропозицій, отримання інвестування та обміну контактами.

Тvoemisto.tv транслюватиме StartUp Прорив 2020 о 12.00 на нашій сторінці у Фейсбук та на Ютуб-каналі

Партнерська публікація


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!