У Львові відремонтують ще одну частину вулиці Шевченка

9542 0
Оголошена вартість робіт становить 14 млн гривень.

Шевченківська районна адміністрація Львова оголосила тендер на ремонт ще однієї частини вулиці Шевченка. Ідеться про ділянку від вул. Томашівська до вул. Ковча.

Оголошена вартість робіт становить 14 млн гривень. Заявки на участь в торгах приймають до 4 червня, а сам тендер запланований на 10 липня. Відремонтувати вулицю мають до 31 грудня 2020 року.

Як зазначено в технічній документації, ремонт відбуватиметься посмугово, зі збереженням систематичного руху транспорту на одній зі смуг вулиці.

Додамо, зараз на перехресті вулиць Шевченка і Левандівська будують квазі-кільце. Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 89,6 млн грн. Із 7 березня через ремонт перекрили Левандівську.

Читайте також: Як будують квазі-кільце на вул. Шевченка - Левандівська. Відео

Нагадаємо, вулицю Шевченка реконструюватимуть у три етапи: будуватимуть кільце, далі візьмуться за реконструкцію другої ділянки – вулиці від Хорватської до Ярослава Мудрого, й далі до Залізничної. У бюджеті розвитку на 2020 рік на відтинок від Хорватської до Ярослава Мудрого заклали 61 млн грн, а на частину вулиці від Ярослава Мудрого до вул. Залізничної – лише 19 млн грн зі 140 млн грн необхідних. Загалом реконструкція вулиці Шевченка має тривати два роки.

Проєкт реконструкції вулиці розробили у 2013 році. Тоді ЛКП «Львівавтодор» замовив проект у ТзОВ «Трамдорпроект». Частково кошти на ці роботи виділив ЄІБ. Торік проєкт доопрацювали та затвердили на засіданні виконкому. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!