Кільце на Шевченка – Левандівській у Львові будуватиме «Онур»

9147 1
Збудувати кільце мають менше ніж за рік.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Кільце в районі вулиць Шевченка, Левандівської та Залізничної будуватиме ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл». ЛКП «Львівавтодор» має намір підписати угоду з підрядником на 89,6 млн грн.

Читайте також: Як зміниться вулиця Богдана Хмельницького після реконструкції. Схема

Участь у торгах, крім «Онуру», взяло ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1», яке пропонувало збудувати кільце за 93,1 млн грн при очікуваній вартості робіт 94,5 млн грн.

Після реконструкції у районі вулиці Шевченка, Левандівської та Залізничної з’явиться кільце з новим проїздом на три смуги. Для цього підрядник має прокласти новий проїзд на місці закинутих будівель між Залізничною та Левандівською. Збудувати кільце мають менше ніж за рік.

Квазі-кільце має зменшити навантаження на вулицю та дати можливість додаткового виїзду на Городоцьку для мешканців Рясного та Левандівки. 

Читайте також: У Львові погодили будівництво нової вулиці на Левандівці. Схема

Нагадаємо, що реконструювати саму вулицю Шевченка мають трьома відтинками: збудувати квазі-кільце, далі перейти до частини від Хорватської до Ярослава Мудрого й далі до вул. Залізничної. Цього року в бюджеті розвитку на будівництво кільця передбачили понад 100 млн грн.

Проєкт реконструкції вулиці розробили у 2013 році. Тоді ЛКП «Львівавтодор» замовив проект у ТзОВ «Трамдорпроект». Частково кошти на ці роботи виділив ЄІБ. Торік проєкт доопрацювали та затвердили на засіданні виконкому.


Читайте також:
10 Січня, 2020 21:44
Олена а Залізнична витримає таке навантаження? чи витримають 100 річні будинки, які немають фундаменту?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!