У Львові встановили 10 кнопок термінового виклику поліції охорони. Адреси

1086 0
Знайти таку кнопку просто, бо біля них розміщені таблички «Виклик поліції» та «Терміновий виклик поліції», які в нічний час доби освітлюються.
Фото: Управління поліції охорони у Львівській області

Фото: Управління поліції охорони у Львівській області

У Львові встановили 10 кнопок термінового виклику поліції охорони. Це – соціальний проєкт департаменту поліції охорони, який впроваджують по всій Україні. Про це повідомили в управлінні поліції охорони в Львівській області.

«Завдяки тривожній кнопці кожна людина, яка стала свідком правопорушення чи опинилась в небезпеці, може викликати поліцію без наявності мобільного телефона. Кнопки працюють цілодобово, навіть під час екстрених відключень світла, бо мають резервне живлення», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як львів’янам терміново викликати поліцію, якщо нема зв'язку 

Знайти таку кнопку просто, бо біля них розміщені таблички «Виклик поліції» та «Терміновий виклик поліції», які в нічний час доби освітлюються. Після натискання тривожної кнопки на місце події за лічені хвилини прибуде наряд реагування поліції охорони.

Загалом 10 кнопок термінового виклику поліції розміщені за адресами:

  • вул. Франка, 33;
  • вул. Солодова, 4;
  • пл. Осмомисла, 3;
  • вул. Мазепи, 12;
  • пр. Шевченка, 14;
  • вул. Сихівська, 11;
  • вул. Наукова, 43а;
  • вул. Володимира Великого, 111;
  • вул. Липинського, 60;
  • м. Дубляни, вул. Шевченка, 20.

 

Додамо, що кнопка «термінового виклику поліції» один з найдієвіших засобів протидії вуличним правопорушенням. Вона дає можливість без телефона викликати наряд реагування поліції охорони. Зокрема, це працює у випадку, коли нема зв'язку.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!