У Львові за 3 млн євро замінять тролейбусну мережу на Кульпарківській

1811 0
Роботи триватимуть пів року.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У Львові підписали контракт з ТОВ «Вальво» (Львів), ТОВ «Магістраль Інжиніринг» (Львів), ТОВ «Еле-Комп» (Польща), ТОВ «Електротехніка» (Чеська Республіка) на реконструкцію тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській – від вул. Городоцької до вул. Наукової. Про це повідомили у міськраді.

Читайте також: У Львові планують відремонтувати шляхопровід на Кульпарківській

За словами директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо, підрядники оновлять 3,4 км контактної мережі.

«Реконструкція тролейбусної контактної мережі на вул. Кульпарківській дозволить нам з'єднати тролейбусом Сихівський масив, масив вул. Наукової і приміського вокзалу. А при наявності тролейбусів з автономним ходом ми запустимо тролейбус до залізничного вокзалу», – розповів Андрій Свищо.

Термін виконання контракту становить 6 місяців. Вартість робіт – 2,9 млн євро.

Читайте також: Менше торгівлі, більше простору. У Львові планують реконструювати площу перед «Новим Цумом»

Нагадаємо, сума кредиту ЄБРР на реалізацію проєкту «Модернізація громадського тролейбусного транспорту м. Львів» становить 22 млн євро, з яких 17,5 млн. євро – це кредитні кошти та 4,5 млн. євро співфінансування міста. Йдеться про постачання 50-ти нових тролейбусів, реконструкцію трамвайного депо (профілакторій та адміністративно-побутова будівля) на вул. Промисловій, реконструкцію тролейбусного депо та власне тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській.

 

 

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!