У Львові засервірують 5-ти метровий шоколадний стіл

2893 0
На вихідних, 17-19 жовтня, у Львівському палаці мистецтв стартує VII Національне Cвято Шоколаду. Відомий шоколатьє Валентин Штефаньо створить святковий стіл, де столове приладдя, свічники і навіть страви – все буде створено із справжнього шоколаду.

 «Це буде найбільший святковий стіл, створений із шоколаду, за час моєї діяльності. Його довжина 5 метрів. Стіл і його сервірування, буде створено із шоколаду. Упродовж свята ми приготуємо понад 300 шоколадних десертів. Кожен охочий зможе поласувати за святковим столом, здійснивши благодійний внесок», – розповів ужгородський кондитер і шоколатьє Валентин Штефаньо.

Зібрані кошти із частувань за Святковим шоколадним столом буде передано через Фонд Гарнізонного храму св. Петра і Павла у Львові для надання допомоги військовослужбовцям у зоні АТО, інформують організатори.

Також на Національному Святі Шоколаду створюватимуть шоколадні скульптури та відомі пам’ятки архітектури Львова.

Для маленьких гостей діятиме «Дитяча шоколадна країна», де все буде зроблено з шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. А ще малюки зможуть взяти участь у виготовленні іменних шоколадних вагонів та потягів.

Нагадаємо, цього року на Святі вдруге діятиме спеціальний вхідний квиток «ШокоКартка», яка дарує відвідувачам можливість отримати різноманітні подарунки та взяти участь у щоденних розіграшах. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!