У Львові знову може подорожчати холодна вода

2134 0
Скоригувати тарифи вимагає НАКРЕП.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

ЛМКП «Львівводоканал» планує підвищити вартість водопостачання та водовідведенння. Про це повідомили у «Львівводоканалі».

Читайте також: Чиста джерельна. Звідки вода потрапляє до кранів львівських будинків

Відомство підготувало розрахунки тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2021 рік, які виставить на громадське обговорення. Як уточнила Tvoemisto.tv речниця «Львівводоканалу» Уляна Горбата, конкретних цифр, на скільки може подорожчати вода, ще немає.

На зміну тарифів насамперед вплинули зростання основних складових: витрати на електроенергію; оплату праці та на єдиний соціальний внесок; ставки на податки та збори та інші обов’язкові платежі; зростання витрат на паливно-мастильні матеріали; зростання витрат на сторожову охорону; витрати на поточний ремонт господарським способом; також зросли витрати на реагенти, витрати на охорону праці та інше. Скоригувати тарифи також вимагає НАКРЕП.

Обговорення підвищення тарифів на воду у Львові відбудеться 26 травня о 12:00 у актовому залі ЛМКП «Львівводоканал» (вул. Зелена, 62).

Заявки для участі у відкритому обговоренні, а також зауваження та пропозиції приймають до 22 травня в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: ЛМКП «Львівводоканал» вул. Зелена, 64, 79017 м. Львів; [email protected].

Читайте також: Нирки Львова. Фоторепортаж із очисних споруд «Львівводоканалу»

Нагадаємо, вартість водопостачання і водовідведення у Львові коригували 1 лютого. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!