У Солонці за 2 млн доларів продають будинок родини львівського генерала Павла Ткачука

10273 0
Офіційно будинок належить племінниці Петра Ткачука Анні Сенаторовій та її чоловіку Денису Сенаторову.
Фото: OLX

Фото: OLX

У Солонці, що біля Львова, за майже 2 млн доларів продають будинок, що належить родині ректора Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного генералу Павлові Ткачуку. Про це повідомляють Наші Гроші. Львів.

Оголошення про продаж елітного будинку в селі Солонка за 1,95 млн доларів з’явилось на сайті OLX 7 липня. Будинок ніколи не фігурував у декларації генерала, оскільки записаний на його родину.

«Пропоную на продаж ВІП будинок в Солонці (початок). 650 кв. м. 30 сотих землі. На першому поверсі є робочий кабінет і дві зали. На другому поверсі дві спальні, гардероб, санвузол. На третьому поверсі чотири спальні, вітальня, санвузол, гардероб, 2балкони. В цокольному поверсі є ще одна кімната, санвузол, кухня. Зроблений ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне опалення», – йдеться в оголошенні.

Офіційно будинок належить племінниці Петра Ткачука Анні Сенаторовій та її чоловіку Денису Сенаторову. На них також зареєстровано і земельні ділянки, на яких розташований будинок. Родина племінниці генерала мешкає в місті Бердичів на Житомирщині, де займається бізнесом – виготовлення автомобільного скла на заводі Safe Glass Factory.

Про те, що генерал ПавлоТкачук мешкає в Солонці в незадекларованому будинку. Як пишуть Наші гроші. Львів, племінниця генерала стала власницею цього будинку у грудні 2016 року. З того часу власність не змінювалась, про що свідчать дані з Єдиного державного реєстру нерухомого майна.

Крім цього, в Солонці є ще один будинок  пов’язаний з генералом Павлом Ткачуком. Відразу навпроти помешкання, що продають, є дещо скромніший будинок. Він належить сестрі генерала Ніні Шкляренко, власне матері Анни Сенаторової, яка також мешкає в Бердичеві. А в цьому будинку, за даними останньої декларації, мешкає генерал. Сестра надала йому будинок в користування безоплатно.  А його зять Руслан Сапіга, також безоплатно, дав у користування автомобіль Hyundai Sonata.

Фото з саййту OLX


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!