У боях за Україну загинули чотири випускники Академії сухопутних військ

8886 0
За мужність і героїзм, проявлені під час захисту України, їх удостоїли званням «Герой України».
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

У запеклій боротьбі українського народу проти російських окупантів вже загинули чотири випускники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це зазначив начальник Академії Павло Ткачук.

Читайте також: У боях за Київ загинув 21-річний військовий із Львівщини

Зокрема, за його словами, за 9 днів війни загинули лейтенанти Євгеній Пальченко, Владислав Українець, Віталій Сапило і старший лейтенант Максим Білоконь.

«Прикладом справжнього героїзму та відданості своєму народові сьогодні є вихованці та випускники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, які на полях битв знищують окупантів, ведуть за собою у бій інших, проявляють безпрецедентну мужність та героїзм», – каже Павло Ткачук.

За мужність і героїзм, проявлені під час захисту України, чотирьох випускників Академії сухопутних військ удостоїли найвищого державного звання – «Герой України».

Читайте також: Президент Зеленський підписав указ про присвоєння звання героїв 15 захисникам

Нагадаємо, що ввечері, 25 лютого, у боях за Київ загинув офіцер, командир танку із Сокільників, що біля Львова Віталій Сапило. Також у боях загинув студент географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Андрій Боровець, який служив в окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького, та випускник ліцею імені Героїв Крут у Львові Сергій Пантелюк.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!