В Україні хочуть заборонити використання диких тварин у цирках

1675 0
Проект підтримали в Мінкультури та подали на розгляд Кабінету Міністрів.
Фото: amazonaws.com

Фото: amazonaws.com

Міністерство екології та природних ресурсів ініціює законопроект про заборону використання диких тварин у цирках. Про це на своїй сторінці у Facebook написав очільник міністерства Остап Семерак.

Читайте також: Чому захист прав тварин – це важливо і зовсім не смішно

«Мінприроди ініціює заборону на використання диких тварин у цирках та введення адміністративної відповідальності за такі дії. Як міністр екології вважаю неприйнятним таке використання тварин та виступаю проти популяризації в суспільстві жорстокого поводження з ними», – каже Остап Семерак.

Проект підтримали у Мінкультури та подали на розгляд Кабінету Міністрів. Додамо, що 2016 року виконком ЛМР заборонив пересувні цирки на території Львова. Крім цього, у Львові неодноразово відбувалися пікети зоозахисників проти використання тварин у цирку.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!