В Україні дозволили роботу непродовольчих ринків

1728 0
Ці зміни дозволять повне торговельне обслуговування населення, зокрема, через роботу непродовольчих ринків.
Фото Марії Стахів

Фото Марії Стахів

Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови № 211 від 11 березня 2020 року, які дозволять відновити роботу непродовольчих ринків. Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні Уряду сьогодні, 14 травня. Воно набуде чинності після опублікування.

Читайте також: Перукарям могли дозволити стригти людей на вулиці. Галина Слічна про нові правила і перевірки у Львові

За словами Міністра охорони здоров’я Максима Степанова, ці зміни дозволять повне торговельне обслуговування населення, зокрема, через роботу непродовольчих ринків. 

Непродовольчі ринки працюватимуть за умови дотримання санітарно-епідемічних заходів безпеки за принципом роботи продовольчих магазинів.  

Нагадаємо, що у Львові оприлюднили наступні етапи послаблення карантину. Зокрема міська комісія з питань ТЕБ і НС вирішила дозволити з 15 травня відкрити візові центри, магазини з одягом, білизною, взуттям, а також продовольчі ринки. Це стосується лише тих магазинів, що мають прямий вихід на вулицю.

Із 18 травня запрацюють магазини одягу, білизни та взуття, які розташовані в торгових центрах та міські поліклініки для амбулаторного лікування.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!