Політична реклама

В Україні з'явиться держпідприємство із закупівлі ліків безпосередньо від виробника

1164 0
Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Міністерству охорони здоров'я України створити державне підприємство із закупівлі ліків. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

"Потрібно створити державне підприємство із закупівлі ліків. Цим ми створимо конкуренцію тим аптекам, які продають ліки за спекулятивними цінами. Ми напряму будемо укладати угоди з виробниками лікарських засобів і забезпечимо свої лікарні необхідною кількістю ліків за доступними цінами", - підкреслив глава уряду.

Крім того, Микола Азаров нагадав, що під час наради з питань доступності для населення лікарських засобів він доручив невідкладно підготувати зміни до законодавства, що передбачають при встановленні факту завищення цін на ліки негайне позбавлення ліцензії та закриття такої аптеки.

Джерело: FINANCE.UA

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!