На правах реклами

Шість рослин для жіночого лібідо та чоловічої сили

428 0
Люди здавна використовували дари природи в медицині, як косметику і як засоби, що підтримують у тонусі весь організм.

Люди здавна використовували дари природи в медицині, як косметику, так і засоби, що підтримують у тонусі весь організм. Багато знань було безповоротно втрачено, але дослідження в цій галузі не припиняються і вчені виявили чимало цікавих властивостей рослин, багато з яких нам добре відомі. Про ті з них, які впливають на жіноче лібідо і чоловічу силу, ми розповімо у нашій статті.

Кава

Кава підвищує лібідо у жінок. Дослідження, проведене у 2010 році у Техаському університеті, виявило переконливі докази того, що кофеїн ефективний у підвищенні жіночого лібідо. Згідно з дослідженням, такі відомі ефекти після вживання кофеїну, як збільшення частоти серцевих скорочень і артеріального тиску, входять до факторів, що полегшують жіноче сексуальне збудження. Звичайно, кава не викликає сексуального бажання, але з нею все стає трохи простіше.

Шоколад

Протягом історії шоколад загалом, і темний шоколад зокрема, був символом бажання, не лише через його чудовий смак, а й через його здатність покращувати сексуальне задоволення. Тому багато хто радить з'їдати темний шоколад перед сексом.

Вживання шоколаду підвищує лібідо за рахунок виділення у вашому організмі хімічних речовин, таких як фенілетиламін і серотонін. Згідно з іншим дослідженням, вплив шоколаду на секс може бути швидше психологічним, ніж біологічним.

Даміана

П'ятдесят відсотків жінок страждають від сухості піхви. У багатьох із них сексуальний потяг змінюється в різні періоди через гормональні зрушення або інші фактори. Було проведено дослідження серед жінок, які бажають покращити свою сексуальну функцію. Частина учасниць приймала харчову добавку, що містить Даміану та інші трави, які покращують кровообіг у статевих органах, такі як женьшень, гінкго білоба і L-аргінін. Після чотирьох тижнів 73 відсотки учасниць відзначили загальне поліпшення у їхньому сексуальному житті порівняно з лише 37,2 відсотками з групи плацебо. Вони повідомили про зниження сухості піхви і збільшення частоти сексуальних контактів.

Гінкго білоба

Екстракт гінкго білоба покращує кровообіг, надає розслаблюючу дію на гладку мускулатуру. Ці процеси важливі для сексуальної реакції у жінок і чоловіків, тому передбачалося, що гінкго білобо може мати терапевтичний ефект. Дослідження показали, що екстракт позитивно впливає як при одиничному, так і при довгостроковому прийомі. Одноразова доза в 300 мг мала невелике поліпшення фізіологічного, але не суб'єктивного, сексуального збудження в порівнянні з плацебо, у жінок з сексуальними дисфункціями. Довгостроковий ефект на сексуальну функцію мав місце у 68% жінок із сексуальними порушеннями.

Женьшень

Женьшень відомий як афродизіак, його використовують для лікування сексуальної дисфункції і стимуляції сексуального бажання у традиційній китайській медицині. Дані з досліджень на тваринах показують позитивний зв'язок між женьшенем, лібідо і статевою активністю, що підтверджується контрольними дослідженнями на людях. Крім того, женьшень сприяє покращенню якості і кількості сперми у здорових людей, а також у пацієнтів із безпліддям. Ці ефекти здебільшого приписуються гінсенозидам – основним фармакологічно активним компонентам женьшеню. 

Саме тому женьшень входить до великої кількості засобів, які використовуються для підвищення лібідо, покращення потенції і які запропонує вам будь-який інтим магазин, наприклад, https://talla.ua/ua/.

Йохімбе

Використовується понад сторіччя у лікуванні еректильної дисфункції. Глибокі та систематичні дослідження на тваринах показали, що препарат має потужний позитивний вплив на сексуальну функцію. Аналізи кількох контрольованих, рандомізованих досліджень на людях послідовно показували перевагу йохімбіну перед плацебо. Незважаючи на таку тривалу історію і доведену ефективність, препарат досі не був підданий суворим науковим клінічним випробуванням на людях.

Людина часто відкидає допомогу самої природи. Рослинні компоненти з давніх-давен використовувалися людьми не тільки для лікування захворювань, але і для підтримки потенції, підвищення лібідо, і вони можуть бути не менш ефективними, ніж синтетичні аналоги.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!