Політична реклама

Від завтра проїзд у львівських трамваях подорожчає

985 0
У Львові старі квитки на трамваї та тролейбуси можна буде обміняти на нові протягом двох тижнів з дня впровадження нових тарифів. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконкому Львівської міської ради, з 7 червня 2012 року проїзд у львівському електротранспорті складатиме 1,5 грн. Вартість пільгового проїзду – 0,75 грн.

За словами Світлани Маркової, заступника директора з економіки ЛКП «Львівелектротранс», пасажири, котрі мають невикористані квитки, повинні звернутися з ними у «Львівелектротранс» (вул. Сахарова,2) та обміняти їх на нові.

«Впродовж 2-х тижнів, та за необхідності й довше, мешканці можуть звертатися до нас для того, щоб обміняти старі квитки на нові, саме на ту суму, яку було витрачено на придбання старих квитків», – розповіла Світлана Маркова.

Нагадаємо, зараз проїзду у електротранспорті міста складає 1,25 грн, а пільговий проїзд – 0,6 грн. Ці тарифи затверджували у серпні 2011 року.

Джерело: Вголос

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!