Вулиця Данила Апостола у Львові буде перекритою до кінця травня. Схема

2993 0
Другу частину вулиці, від Північної до Данила Апостола, закрили на ремонт 2 січня.

У Львові продовжили термін перекриття руху транспорту на частині вул. Данила Апостола. Йдеться про ділянку від Північної до Данила Апостола.

Читайте також: На Сигнівці у Львові планують збудувати склади на площі 2,5 га

Ця ділянка буде закритою до 26 травня. Об’їхати цю частину вулиці можна відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху. Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон» за 29,9 млн грн.

Нагадаємо, аул. Данила Апостола у Залізничному районі Львова – одна з найбільш розбитих у Львові. 13 листопада торік у Львові на ремонт закрили вулицю Данила Апостола. Ідеться про капітальний ремонт вулиці від будинку №9а до вул. Генерала Курмановича у промзоні «Сигнівка». Роботи мають завершити до кінця червня 2020 року. Другу частину вулиці, від Північної до Данила Апостола, закрили на ремонт 2 січня.

Схема ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!