Політична реклама

Вихідними у Львові буде дуже холодно

1434 0
За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, 25 січня у Львівській області місцями збережуться складні відкладення ожеледі та снігу, по північній половині області – сильної ожеледі та снігу. На дорогах ожеледиця.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

По місту Львову буде хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вранці та вдень невеликий сніг Складні відкладення ожеледі та снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 9 – 11º морозу, вдень 6 – 8º морозу.

У суботу, 26 січня, має бути хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. Слабкий туман. Місцями складні відкладення ожеледі та снігу, по північній половині області – сильної ожеледі та снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 11 – 16º морозу, вдень 6 – 11º морозу.

У неділю, 27 січня,— хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Слабкий туман. Місцями складні відкладення ожеледі та снігу, по північній половині області – сильної ожеледі та снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 12-17º морозу,  при проясненнях до 20° морозу, вдень 4-9º морозу.

У зв’язку із похолоданням постає питання забезпечення якісними соціальними послугами львівських безхатченків. Вже кілька років у Львові функціонує Центр обліку та нічного перебування бездомних, який є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Центр надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на «вулиці», зокрема: веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав. Бездомний може прийти сюди в Центр на вулицю Кирилівську, переночувати, отримати зранку теплий чай і гарячу страву.

В приміщенні Центру на другому поверсі, в разі морозів понад 10º, буде працювати ще й Пункт денного обігріву бездомних. Схожий денний пункт обігріву при температурі вдень нижче 10º буде працювати в центральній частині міста. Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: вул. Кирилівська, 3А, тел.: 2331479, 2331049.

Також із бездомними працює спільнота взаємодопомоги «Оселя», яка знаходиться за адресою Львів-Винники, вул. І.Франка, 69. Є тут і центр денного перебування: Львів-Винники, вул. Винниченка, 3, тел. 296 33 03.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!