Політична реклама

Вживання фісташок запобігає онкозахворюванням

1035 0
У фісташках міститься величезна кількість гамма-токоферолу. Ця речовина є різновидом вітаміну Е, який вважається кращим в боротьбі з раковими клітинами.

Гамма-токоферол уповільнює процеси окислення жирів, внаслідок чого знижується кількість утворених вільних радикалів. У результаті клітини організму пошкоджуються в меншій мірі. Так як вітамін Е має протиракову властивість, то і гамма-токоферол здатний уберегти організм від онкологічних захворювань.

Такого висновку дійшли американські вчені одного з онкологічних центрів. Вони провели експеримент, в якому взяло участь 36 осіб. 18 добровольців щодня вживали в їжу близько 100 горіхів.

Решта людей в цей час фісташки не їли. Через місяць було проведено контрольне обстеження. З'ясувалося, що у групи людей, які їли горішки, в крові значно підвищився рівень гамма-токоферолу. У добровольців, що не вживали фісташки, його рівень залишився незмінним.

Дослідження доводять позитивний вплив фісташок на організм людини. Вони тонізують, захищають від негативного впливу факторів зовнішнього середовища, запобігають розвитку ракових захворювань. Тому вчені закликають регулярно вживати фісташки або будь-які види горіхів, які містять гамма-токоферол.

Джерело: ВКурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!