Політична реклама

Вживання вітаміну В-3 забезпечує зростатання імунітету

2973 0
Американські вчені встановили, що найбільш потужним вітаміном, що протистоїть всіляким інфекціям, є В3. Дослідження показали, що цей вітамін здатний впоратися з бактеріями, перед якими безсила більшість існуючих ліків.

Найбільше вітаміну В-3 міститься у горіхах, рибі, печінці, бобових, насінні та крупах. Експерименти показали: ніацин (чистий вітамін В3) підсилює імунітет в тисячу разів, при цьому захисні функції організму активізуються настільки, що він набуває природного захисту від золотистого стафілокока й інших серйозних вірусів. В дуже великих дозах він здатний зупинити навіть розвиток ВІЛ, впевнені вчені.

У дослідах фахівці використовували дози, що значно перевершували рекомендовану добову норму вітаміну В3. Але при цьому ніацин виявився абсолютно безпечним для здоров'я. 

Однак це «відкриття» американських фахівців виявилося не новим. Ще в кінці 50-х років дослідник і вчений Л. Рон Хаббард (засновник і автор діанетики і саєнтології) виявив, що вітамін B3 сприяє виведенню з організму людини токсинів. Тоді ж він довів, що вітамін абсолютно безпечний навіть в дуже великих дозах (до декількох тисяч міліграмів на день).

Джерело: ВКурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!